Unable to embed Rapid1Pixelout audio player. Please double check that:  1)You have the latest version of Adobe Flash Player.  2)This web page does not have any fatal Javascript errors.  3)The audio-player.js file of Rapid1Pixelout has been included.
Radiospotter

Hvorfor velge oss

1.

Yrkesstolthet

Vi er stolte av kunnskapen og håndverket vi forvalter. Det gir mening å ta ansvar og hjelpe andre. Så lenge vi selv legger premissene for arbeidet, vil vi skape mest mulig verdi for kundene våre og vise hva vi er gode for.

2.

ESTETIKK OG FUNKSJON

Identis gjør tannerstatninger med avgjørende vekt på estetikk og funksjon. Vi tør påstå at vi representerer meget høy kompetanse, velfungerende rutiner og konkurransedyktige vilkår. Alt er tilrettelagt for at du skal få best mulig behandling. Vi vet hvor mye detaljer og presisjon har å si, for å oppnå et godt resultat.

3.

TRYGG BEHANDLING

Med Identis kan du være trygg på tennenes opprinnelse, form og innhold. Siden vi lager tennene fra grunn av, har vi full kontroll over hele prosessen, fra planlegging til tilpasninger og montering. Identis tilbyr det siste og beste innen behandlingsformer i Norge, og vi holder oss faglig oppdatert gjennom vårt utstrakte nettverk i utlandet.

4.

IDENTIS - ET ALTERNATIV TIL TRADISJONELLE TANNKLINIKKER

Til forskjell fra tradisjonelle tannklinikker, der en tredje part står for tanntekniske leveranser, spiller tannteknikere hos Identis en sentral og direkte rolle i behandlingen. Sammen med tannlegen er de en del av ekspertteamet som står for behandlingen fra start til sluttresultat.

Team

Rolf Almaas

Tannlege

Svenn G. Jørgensen

Admin+ aut.tanntekniker

Eugen Schneider

Tanntekniker

Leif Bratteng

Administrasjon (aut.tanntekniker)

Barbara Nilsson

Aut. tanntekniker og spesialist i porselenstekniske og digitale prosesser Konsultasjon

Utdannelse ved Universitetet i Lund, Sverige.